Het was een druk maar leuk weekend met veel corso-gerelateerde zaken.

Donderdagavond
Het begon donderdagavond toen ik gebeld werd door een lid van de PR commissie van de VVVV, de organisatie van corso Vollenhove. Ze hebben een leuke nieuwe insteek voor dit corsoseizoen en binnenkort zal hiervan het resultaat te zien zijn, inclusief mijn bijdrage.

Vrijdag
Dit was de grote dag van 2 hele goede vrienden van mij, beide corsobouwer en 1 daarvan jarenlang 1 van de drijvende krachten achter Les Charrons. Het was dus een bruiloft met een hoog LC-gehalte en een avondfeest met veel corso-mensen en een sfeer die het tentfeest deed benaderen op sommige momenten.

Enkele LC-leden hadden zich ook uitgesloofd om namens de groep een echt LC-cadeautje te geven —> een creatie opgebouwd uit enkele jaren figuratie en attributen van wagens van Les Charrons. Zie hier het resultaat: http://twitpic.com/5jo9nf

Zaterdag
Day-afters zijn over het algemeen zwaar, maar omdat de voorzitter me de dag ervoor ge-smst had of ik voor overleg aan het eind van de ochtend even langs wilde komen stond ik om half 12 op de bouwplaats. 

Meteen kwam het issue dat het onderstel van de 2e wagen te lang is voor de boot, en dat er stukje onderstel over blijft aan de voorzijde. Leuke uitdaging maar op dat tijdstip met een feestje doordreunend in je hoofd zijn dat niet de momenten om me daarmee lastig te vallen.

‘s Middags toch nog weer even naar de bouwplaats geweest en met betonijzer de lijnen van de grote boot uitgezet. Daarnaast de zeilen van de eerste wagen uitgemeten om de verhouding van de foto’s goed te krijgen. 

  • Het eerste gaas zit op de wagen
  • Planning is om de eerste wagen over een week helemaal lasklaar te hebben

Nu tijd voor een rustige zondagmiddag met Tour de France.

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / /

Datum: 03/07/2011