De laatste 2 weken zijn ingegaan dus dat betekent dat het geruchten circuit op volle gang doordendert. De laatste weken betekent ook gezellig veel volk bij de wagen, ouwehoeren over de concurrentie en vooral nog meer ouwehoeren over de concurrentie!

Afgelopen weekend hebben we een mooie slag kunnen maken met het laswerk aan de wagen zelf. Dit was ook hard nodig omdat de mensen die de papierlaag aanbrengen de lassers op de hielen zitten. De bovenste steigerverdieping zit voor 95% in het papier en gelukkig is het laswerk aan de aanhanger definitief klaar zodat ze daar nu mee bezig kunnen.

Terwijl in de schuur de hand gelegd worden aan de honden was het zorg om op de wagen de 1e en 2e verdieping in de vorm te gaan zetten. We hebben hiervoor eerst de globale vormen uitgezet zodat een andere lasploeg er deze week achteraan kan om de vormen ‘tape-klaar’ te gaan maken. En omdat vrijdagmiddag de posities van de honden al waren bepaald konden de technici onder onze regen van lasspetters ook de aandrijvingen van de honden op het onderstel plaatsen.

Volgens mij heb ik hier nog niet eerder melding gemaakt van het piepschuimhok dat in de schuur gecreëerd is. Met behulp van een geheim wapen van buitenaf worden hier de fraaie vormen van de hondenkoppen uit het schuim vervaardigd.

Komende week is het zaak om het laswerk af te krijgen zodat zaterdag volle bak met een hoop vereende krachten de wagen in het papier te gaan zetten!

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / /

Datum: 12/08/2013