De mist begint langzaam op te trekken begin 2014. Op dit moment ben ik in de weer met 3 verschillende corso-projecten. Elk project bevindt zich weer in een andere status dus hier een kleine update hoe de zaken er op dit moment voor staan.

Project #1

Een leuke nieuwe uitdaging welke op dit moment het meest concreet is. Concept dat ik aangeleverd heb is erg positief ontvangen dus we kunnen over tot fase 2. Volgende week staat een meeting gepland om verdere uitwerking te gaan bespreken. In de hobby-uurtjes gisteravond alvast bezig geweest met een trailer, omdat het onderwerp er om vraagt!

Project #2

Weer iets compleet anders. Ik ben gevraagd mee te denken om samen met een collega voor een groep iets aan te leveren. Ondertussen zijn we 27 mailtjes over en weer verder en hebben we volgens mij wel een leuk concept te pakken. Zaak is nu nog slechts een paar haken en ogen op te lossen en een presentabel concept te maken voor volgende week. 

Project #3

En omdat ik de afgelopen 3 jaar met veel plezier heb samengewerkt met Nameless wil ik daar toch ook een idee inleveren. De globale schets hiervoor is eigenlijk al klaar, dus dit hoeft niet veel stress op te gaan leveren.


Kortom genoeg te doen maar er is nog niet zoveel concreet. Zodra dat het geval is zal dat hier wel verschijnen!

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / / /

Datum: 10/01/2014