Na een paar weken afwezigheid was het weer tijd om de nodige lasjes te leggen bij Nameless. De tropische temperaturen van het weekend zorgde niet alleen voor interne lichamelijke oververhitting, ook het materieel kon de combinatie van tempo en temperatuur niet bijhouden.

image

Het laswerk was alweer een aardig eind gevorderd tijdens de weekenden van afwezigheid. De huisjes beginnen al mooi in de vorm te komen en de vleugel constructie was ook de nodige kilo’s aangekomen.

Een het begin van het weekend een aardig target gesteld zodat we vooral op hoog tempo de nodige meters betonijzer konden gaan verwerken; Eenvoudige vormen die wel gewoon maar beter af konden wezen.  

image

Vanwege de tropische temperaturen hadden we onszelf een tropenrooster toebedeeld zodat we ons met koud bier en een zwembadje in het vooruitzicht op het target konden richten. De enige vertraging die we opliepen was een lasapparaat dat ons tempo niet kon bijhouden en in de thermische beveiliging schoot. Al met al goed opgeschoten en kunnen we hopelijk volgend weekend met de BBQ een mooi stuk alvast in papier/karton/tape zetten.

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / / /

Datum: 20/07/2014