Twee drukke corsoweekenden achter de rug. Vorig weekend een geslaagde bijeenkomst met de leden van Nameless voor een status update van het ontwerp voor komend bouwjaar. Afgelopen vrijdag was de OntwerpExpo aan de beurt waarbij we de aanwezigen alvast een tipje van de sluier deden van onze plannen voor zomer 2022.

Voor degenen die de social media kanalen van Nameless een beetje in de gaten gehouden heeft ontvouwt het verhaal zich langzaam elke week een klein beetje verder. Dit is niet om te pesten maar omdat we iedereen graag mee willen nemen in het avontuur dat we afgelopen najaar verzonnen hebben.

Het is een soort experiment om te kijken hoe we de inwoners van Vollenhove en andere geïnteresseerde corsoliefhebbers een zomer lang kunnen vermaken en opwarmen voor onze creatie eind Augustus.

Vanaf half Mei zullen we hiervoor onze, eerder aangekondigde, nieuwszender lanceren: NSATV.

Jullie hebben al kennis kunnen maken met Elon Nuts, de excentrieke miljardair en visionair, die met de Nameless Space Association (NSA) ruimtelijke plannen heeft. We verwachten eind Mei een live persconferentie op NSATV waar zijn verdere plannen uit de doeken worden gedaan.

Ik zou zeggen nog even geduld en hou onze kanalen in de gaten en ga met ons mee op dit space adventure komende zomer!

NSATV.nl

Categorie: mycorsodiary

Tags: / /

Datum: 02/05/2022