Gisteravond was het zover, de jaarlijkse ledenvergadering van Nameless waarbij het ontwerp voor komend corso wordt gekozen. Bepakt en bezakt aan het eind van de middag in de auto gestapt om later die avond mijn ontwerp voor 2013 te presenteren.

Met een Intro-filmpje, Lego-model, 3D-model, Moodboard en 2 tekeningen was ik aardig voorbereid om de leden van Nameless te overtuigen dit jaar.   

Na een korte pauze (voornamelijk voor de Heineken-aanvulling) was het mijn beurt om m’n idee over te brengen. In de loop van m’n verhaal kreeg ik al een vermoeden dat er bijzonder weinig concurrentie was dit jaar (in tegenstelling tot 2012). Buiten dat ging m’n verhaal vrij soepel en werkte alle technische snufjes naar behoren en kon ik vrij snel na m’n praatje vaststellen dat ik na 2 bijzonder leuke en succesvolle seizoenen bij Nameless ook dit jaar weer aan de bak mag.

Hierboven een introductie-filmpje betreft het onderwerp en ontwerp. Nu is het zaak om als de bliksem aan de maquette te beginnen, want ze hebben er zin in!

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / /

Datum: 22/02/2013