Gisteren weer een bouwzaterdag gehad. Na vrijdagavond in Heeze geklust te hebben zijn we zaterdagochtend vroeg in de auto gestapt richting Vollenhove.

Ik kreeg eerst van de voorzitter op m’n kop dat ik vorige week de planning betreft het eerste onderstel hier geplaatst had, ik zat er overigens niet ver naast! 😉

Omdat we aan de voorzijde van het eerste onderstel een probleempjes hadden betreft vormgeving en de ruimte voor de bestuurder had ik vorige week de opdracht meegekregen daar nog ‘s goed over na te denken. Gelukkig kon ik dinsdagavond al een sms-je sturen dat de oplossing bedacht was en zo kon ik zaterdag meteen aan de slag om de verbetering uit te voeren. In alle opzichten is het een verbetering van het vooraanzicht geworden.

Omdat ik aan het eind van de middag iets eerder weg moest was ik in de haast m’n gympies (die ik voor werkschoenen omgeruild had) vergeten. En die moet je blijkbaar niet achterlaten bij een stel wagenbouwers die aan het nadrinken zijn. Die was de tweet van NamelessVhove die ik las toen ik thuis kwam:

Iemand zijn schoentjes kwijt?????http://t.co/DnXQMOi http://t.co/ytExcL8

😉

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / /

Datum: 10/07/2011