Het einde lijkt in zicht. Afgelopen weekend eindelijk naar tevredenheid een oplossing gevonden voor de hondjes zodat het uiteindelijke totaalbeeld aardig in de buurt gaat komen.

Daarnaast zijn er weer heel wat vierkante meters karton versneden en verknipt om de wagen rondom dicht te krijgen. Afgelopen jaar hebben we uiteindelijk de hele wagen in de kranten gezet om de vorm uiteindelijk goed strak te krijgen. Dit keer dacht ik er met een lading brede papiertape ook wel vanaf te kunnen komen. Dus vol goede moed alle naden met tape gedicht en de hondjes vormgegeven.

Echt blijkt ‘goeikoop’ van de Action niet altijd een ‘goeie koop’. Na alles aardig in de tape te hebben staan kwam ik er de volgende ochtend achter dat het echt tijdelijke tape is, het liet op veel plekken gewoon weer los. En de hondjes zagen eruit als een Scooby Doo die door een stapel WC-rollen waren gerend.

Vanavond als test de eerste laag plakaatverf op de hondjes aangebracht om te kijken of dit het tape-drama een beetje oplost. Dat wordt dus even afwachten hoe ze er morgenochtend, als ze opgedroogd zijn, bij staan.

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / /

Datum: 09/04/2013