Gisteravond was het zover, de keuze avond voor het ontwerp voor 2012 voor de leden van Nameless. Evenals vorig jaar betekende dat dus een ritje naar Vollenhove om m’n ideeën en schetsen te presenteren.

En net als vorig jaar betekende dat om 20.30 in de foyer van de Burght zitten en afwachten tot ik naar binnen gevraagd wordt om m’n ding te doen. Ik had ‘s middags van de voorzitter al gehoord dat er maar liefst 5 aanmeldingen waren voor een ontwerp en dat er geduchte concurrentie bij zat. Dat gaf toch iets meer spanning aan de avond dan ik vantevoren gedacht had. Aan het gebrek aan succeswensen kon het niet liggen, via de digitale kanalen kreeg ik genoeg aanmoediging! 

Dus ik naar binnen en zoals ik dat kan een waardeloze presentatie weggegeven waarbij ik de volgorde van m’n verhaal overhoop gooide en de helft vergat te vertellen. Op zich denk ik dat de tekeningen voor zich spraken dus na enkele vragen betreft de uitwerking was het tijd voor een korte pauze. 

Tijdens deze pauze hadden de leden de tijd om de ontwerpen te bekijken en een keuze te maken, zo kon ik even rustig bekijken hoe de concurrentie was. En mijn vermoeden was toen al dat het tijdens de stemming tussen 2 ontwerpen zou gaan, de mijne en een ander bijzonder goed (erg bewerkelijk) ontwerp uit de groep zelf.

Omdat de eerste stemronde geen absolute uitschieter qua stemmen kende waren er 2 stemrondes nodig. Na de eerste rond bleven zoals ik al vermoedde 2 ontwerpen over, en dus mocht iedereen nog een keer stemmen. Omdat na de 2e stemronde het verschil tussen de stemmen kleiner was dan het aantal (vooraf afgemelde) afwezige leden kwam er geen definitief besluit over welk ontwerp in 2012 gebouwd gaat worden.

Er is besloten deze mensen tot komende zaterdag de tijd te geven om per mail te stemmen naar aanleiding van de foto’s van de ontwerpen die ze digitaal in hun mailbox krijgen. Afwachten dus!

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / /

Datum: 14/03/2012