Kleikeien en steigerbouwen, dat waren de 2 toverwoorden van dit bouwweekend. Al vroeg in het bouwseizoen was besloten om de ruimte tussen de schuren waar de tent komt te staan te bestraten. Besluiten is 1, om vervolgens 120m2 te bestraten is 2.

Gelukkig lag het grootste deel van bestrating er al in toen ik vrijdagavond aankwam. Er moesten nog zo’n 4 pallets met stenen gelegd worden, maar ook ‘kleivrij’ gemaakt worden. Dus dat was met een spatel klei pulken en vooral gore handen krijgen. Maar gelukkig was eind van de avond alles bestraat en lag het ‘Plaza de Nameless’ er klaar voor om zaterdagochtend aangetrild te worden.

Bestrating erin dus zaterdag tijd om een start te maken met de steigers/tentconstructie. Vorig jaar stond 1 wagen in de tent, maar voor dit jaar is er besloten om beide wagens compleet vanaf het begin in de tent op te bouwen. Dus het was zaak om te gaan passen en meten of de 2 wagens naast elkaar (incl steigers) in de ruimte tussen de 2 schuren paste. Helaas was het initiële plan van 3 beuken van steigers ruimte-technisch niet mogelijk dus is er voor een alternatief gekozen. Uiteindelijk hebben we al 2,5 (van de 4) steigerlaag kunnen plaatsen.

Nadeel van een weekend ‘kleikeien’ en steigersbouwen zijn de gore handen, voordeel is dat m’n handen heeeel zacht zijn na het ‘klei-maskertje’.

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / / /

Datum: 17/06/2012