Er kan een hoop gebeuren in een maand zeg. Na de persconferentie van Elon pikten eerst de lokale media het nieuws van de maanmissie op, kregen we vervolgens een ouderwetse ‘persco’ van onze eigen Hugo (inclusief gebarentolk) en blijken de meningen op straat in Vollenhove verdeeld over de plannen van de NSA.

99% van de videobeelden zijn nu gereed om tot eind Augustus onze volgers via NSATV.nl wekelijks te kunnen vermaken met het verhaal rond de landing van de SC Pioneer II.

Ondertussen wordt er op de bouwplaats flink doorgewerkt aan het ruimteschip. De vormgeving gaat spoedig en ook de overige commissies zitten niet bepaald stil. Met de nieuwe organisatie structuur is toch te zien dat eigenlijk alle leden nu al leuk en actief betrokken zijn bij de creatie.

We zijn ook wel echt begin Mei meteen hard van start gegaan maar we zien nu dat de vorderingen ook echt zichtbaar zijn en dat nu zo eind Juni al de eerste nieuwe (jeugd)leden aan het frame geslagen zijn is natuurlijk helemaal mooi.

Dit geeft ons ook mooi tijd en ruimte om veel details uit te gaan werken; wat voor materialen, welke technieken etc. Kortom veel goede berichten en leuke reacties op onze campagne rondom de plannen van Elon Nuts. Op naar de echte zomermaanden!

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / /

Datum: 28/06/2022