Het weekje waar iedere wagenbouwer elk jaar naar uitkijkt; de feestweek. Niet omdat we dan alle voor de 4V’s georganiseerde evenementen meemaken maar omdat je met de finishing touch van je creatie bezig bent, de ene met wat meer stress dan de andere 😉

Gelukkig gaat het bij Nameless dit jaar allemaal mooi rustig en kunnen we veel tijd besteden aan de afwerking en vooral de gezelligheid.

Zelf ben ik, na de krantenlaag die er van het weekend opgekomen is, al de hele week bezig met het schilderen van de wagen. Wat op zich voor mij een nieuwe taak is aangezien we bij Les Charrons eigenlijk de wagen zelf verfden. Het is mooi om te zien dat de kleuren de vormen echt gaan versterken en de wagen ook beter maken. Vanavond de laatste paar strepen verf erop zetten en dan zijn we klaar om morgenmiddag de eerste bloemen te gaan plakken.

Dus dit zal de laatste update zijn tot zaterdag, misschien dat er tussendoor wat foto’tjes langs gaan komen. En hou anders mijn twitter of de twitter van Nameless in de gaten voor de laatste nieuwtjes uit de bouwschuur.

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / / /

Datum: 24/08/2011