Nieuwsberichten van January, 2003

Januari 2003

01/01/2003

Allereerst wil ik iedereen een zeer voorspoedig 2003 wensen, en ik hoop dat we er dit jaar een mooie, Les Charrons-waardige, wagen gaan bouwen. Oud & Nieuw is weer achter de rug dus we kunnen onze aandacht weer volledig op LC gaan richten. De onderwerpgroep heeft hier al een goede start mee gemaakt door op 3 Januari alweer te vergaderen. Laat het een voorbeeld zijn voor de rest van de groep.

Er zijn na ongeveer 4,5 halve maand nog wat foto’s ergens opgedoken die we u niet wilden onthouden. Een paar foto’s van verschillende pas-sessies, de bouw en van de figuranten op de dag van het corso. Klik hier om de foto’s te bekijken.

Er zijn aan het nieuwe item ‘Bouw van een wagen’ 3 stappen toegevoegd. De niet onbelangrijke stappen: Het Corso, Zondag in de tent en Sloop van de wagen. Hiermee is deze sectie ook compleet verklaard. Daarnaast zijn er vanwege het groeiend aantal websites over Vollenhove, en met name de Oud & Nieuw Keten extra links toegevoegd. Deze sites zijn erg leuk te bekijken en zeker voor mensen an buiten Vollenhove die deze traditie niet kennen.
Zoals u waarschijnlijk in de linker navigatiebalk al had gezien is er een nieuw item toegevoegd aan de site: ‘Hoe wordt een wagen gebouwd?’ Dit is vooral bedoeld voor de mensen die niet bekend zijn met de wagenbouw.
!