Nieuwsberichten van December, 2003

Uitzending Corso 2003 Geript!

13/12/2003

Zoals bij de laatste update al genoemd was is de uitzeding van het Corso 2003 online te bekijken via de website van RTV Oost. Ik ben bezig geweest de uitzending te rippen en dat is gelukt! Dus als alles een beetje meewerkt kunt u binnenkort enkele videobeelden verwachten van de wagen van afgelopen jaar.


Eerste Maquette-Presentatie Zundert!

09/12/2003

In Zundert is de eerste maquette al gepresenteerd door de ontwerpers aan de groep Klein-Zundertse Heikant! Met veel rook en een complete lichtshow werd het model geshowd, met uiteraard daarvoor ook de nodig media-aandacht. Kijk voor foto’s van deze presentatie op www.kisscorso.nl, en ja de URL verraadt het al het is een wagen over de rock-formatie Kiss!


2 Nieuwe links!

08/12/2003

Tijdens het rondsurfen afgelopen week kwam ik erachter dat er 2 nieuwe websites waren van groepen uit Zundert, waaronder de winnaar van het Van Gogh Corso 2003: Wernhout.
Deze links vond ik overigens via de website van Klein Zundert, een van de betere website van Zundert die ook in het archief een goed beeld geven wat er in de afgelopen 50 jaar zoal gebouwd is in het zuiden des lands.
Klik hier om naar de Links-sectie te gaan!


Uitslag laatste poll!

03/12/2003

De laatste poll van de vorige website ging over de discussie of het huidige jurymodel moet veranderen, qua jureertijd. Nu is het zo dat de juryleden tijdens het middagcorso en na het middagcorso (op het opstelterrein) morgen jureren. De juryleden hebben aangegeven dit te kort te vinden. Dus was de vraag of de juryleden tijd konden krijgen om (net als voor 1999) weer te jureren op het opstelterrein vóór het middagcorso.


www.lescharrons.nl

02/12/2003

Les Charrons heeft sinds het op het WWW zit al veel verschillende internetadressen gehad: www.lescharrons.homepage.com, www.lescharrons.8k.com, www.lescharrons.f2s.com, www.lescharrons.myweb.nl.

Dus het werd wel ‘s tijd om een eigen .nl-adres te registreren en dat is hierbij gebeurt. Dus vanaf nu is Les Charrons altijd te vinden op het WWW via het adres www.lescharrons.nl


Nieuwe website online

01/12/2003

Hier is ie dan! De compleet vernieuwde website van Wagenbouwgroep Les Charrons Vollenhove, ter ere van ons 10-jarig bestaan. Zoals heeft gezien enkele nieuwe secties en nog meer info over wat wij al sinds 1995 doen…

    hét LC-smoelenboek
    dé LC-verjaardagskalender
    uitgebreidere geschiedenis sectie met tijdlijn
    nu ruim 275 foto’s van 1995 tot nu
    meer info over Vollenhove en het 650 jarig bestaan van Stad Vollenhove

Ik hoop dat u net zoveel plezier beleefd aan deze pagina als ik met het maken ervan…LC-Webmaster