Nieuwsberichten van June, 2004

Webmaster op zoek naar (digitale) fotograaf!

16/06/2004

Om deze pagina nog beter up-to-date te houden voor mensen van buiten Les Charrons wilde ik graag wat meer foto’s van de vorderingen van de bouw op de website zetten. Helaas beschik ik zelf niet over een digitale foto-camera waardoor het wel lastig wordt. Is er iemand die zou willen helpen door middel van foto’s deze website nóg beter te maken? Bij voorbaat dank!


‘Geheim’ na bijna 6 jaar eindelijk onthuld

14/06/2004

Van de week was er weer een grootse update op dé corso-nieuws website van de Dahlioot! Na lang speurwerk is men er achter gekomen dat wij op ons piratenschip van Peter Pan dezelfde zeilen hebben gebruikt als de groep Pomponius in 1988 op hun piratenschip van ‘Piraterij op de Beulake’! Voor ons niet heel veel nieuws want die zeilen hebben we inderdaad destijds ergens bij een oud-lid van Pomponius weggehaald omdat die op dat moment nogal betrokken was bij de wagen van ons.
Check update 7 op de website van Dahlioot!

Maar, het ‘geheim’ is onthuld! Dus nu kunnen wij weer verder leven in een wereld zonder ‘leugens’!


Eerste ‘voorbereiding’ foto online!

07/06/2004

De beheerders van CorsoVollenhove.nl zijn voor het eerst dit jaar en vroeger dan ooit de verschillende bouwplaatsen langsgegaan om foto’s te maken.
Ondanks de aanwezigheid (bijna) de gehele dag hebben ze het toch voor elkaar gekregen langs te komen terwijl niemand er was. Vandaar dat de foto niet echt een duidelijk beeld geeft waar wij nu mee bezig zijn geweest. Slechts het onderstel werd op beeld vast gelegd: