Nieuwsberichten van October, 2005

6e Prijs Figuratie!

25/10/2005

VOLLENHOVE – Afgelopen woensdag 19 Oktober was de juryrapportbespreking en wagenbouwersoverleg. Hier konden de juryleden het commentaar uit het juryrapport toelichten. De opmerkingen betreft onze wagen waren:
– De rietstengels die als manen dienden bij de leeuw deden bij een jurylid dusdanig afbreuk dat het reden was om ons als laatste te plaatsen.
– Een ander jurylid prees onze wagen om de eenvoud en bestempelde dit als een vernieuwing.

Daarnaast kregen we ook de complete uitslag van de figuratieprijs onder ogen. Hierbij zijn wij als 6e geƫindigd! En dat is een groot compliment voor onze mensen van de figuratie, zonder dat er theater op of om de wagen was, was het toch allemaal zeer netjes en in harmonie met de wagen uitgevoerd!


Laatste update!

10/10/2005

Dit is op deze website van 2005 de laatste update. Het corsoseizoen wordt komende week afgesloten met het feest en de juryrapportbespreking. Daarna zal de website een kleine schoonheidsbehandeling ondergaan en weer met nieuwe info en veel multimedia online komen. Waarschijnlijk is de release 20 Oktober.


Wagenbouwersfeest en Juryrapport!

01/10/2005

Aanstaande zaterdag is er weer jet jaarlijkse wagenbouwersfeest dat de VVVV organiseert voor de wagenbouwers. Het wordt dit jaar groots aangepakt in de sporthal van de Burght! Tijdens deze avond worden ook de Publieksprijs en de Figuratieprijs uitgereikt. Het programma begint om 21.00.

Afgelopen maandag kwam via de LC-mail het juryrapport binnen. Woensdag 19 Augustus is bespreking van dit juryrapport met de wagenbouwers en de jury.