Nieuwsberichten van April, 2006

Onderwerp 2006 definitief!

12/04/2006

VOLLENHOVE – Afgelopen zaterdagavond heeft de ontwerpgroep het definitieve onderwerp voor 2006 gekozen. Er lagen 2 onderwerpen op tafel met veel potentie en na lang wikken en wegen en plussen en minnen is er gekozen om verder te gaan met ‘Schildpadden in een Golfstroom’ met de werktitel O.A.G.

Het wordt een vernieuwende wagen met een uitdagend ontwerp voor de bouwgroep waarmee we wederom hopen op te vallen binnen het corso de laatste zaterdag van Augustus.

Nu wordt er begonnen met de maquette die aan de groep gepresenteerd zal worden aan alle LC-insiders op de feestavond. De datum van deze feestavond moet nog vastgesteld worden maar zal net als afgelopen jaar het startschot voor de bouw zijn.


Maquettebouw gestart!

02/04/2006

VOLLENHOVE – Het maquettebouwteam is afgelopen weekend gestart met de bouw van het 1:10 schaalmodel van de wagen. Hiermee zijn ze uiterst precies te werk gegaan door eerste te beginnen met het opmeten van het volledige onderstel, op deze manier kunnen alle onderdelen precies op de juiste plek geplaatst worden zoals dat straks ook moet.

De komende weken zijn dus nog als voorbereiding op de bouw die in Mei echt zal gaan beginnen als het onderstel naar buiten komt en er begonnen gaat worden met de constructie.