Nieuwsberichten van October, 2006

Jury prijst vernieuwing

20/10/2006

EINDHOVEN – Het juryrapport van 2006 is sinds gistermiddag openbaar en geeft een beetje achtergrond bij de uitslag van het corso.

Betreft Les Charrons wordt door 4 van de 7 juryleden het vernieuwende aspect als positief ervaren. Dit is ook voor de ontwerpers een blijk van waardering voor het gekozen concept. Verder heeft ieder jurylid enkele persoonlijk losse opmerkingen betreft de kleuren en het vormenspel.


Wagenbouwersfeest met uitreikingen

12/10/2006

VOLLENHOVE – Aanstaande zaterdagavond (14 Oktober) organiseerd de VVVV het jaarlijkse wagenbouwersfeest in de Burght. Naast een optreden van de band Papa di Grazzi zullen ook de overige prijzen bekend gemaakt worden.

Afgelopen jaar werd er in dit format al de Publieksprijs en de Figuratieprijs uitgereikt, dat is dit jaar uitgebreid met de Verlichtingsprijs.

Klik hier voor meer info


Eerste LC Baby

12/10/2006

VOLLENHOVE – De 9 maanden zijn voorbij voor LC-lid Peter Kwakman en vooral voor zijn vriendin Angelique. En daarmee is meteen de allereerste LC-Baby geboren in de geschiedenis van Les Charrons.

Het is een meisje geworden en heeft de naam Tessa meegekregen. We wensen de kersverse ouders en familie heel veel geluk met het nieuwe familielid.


Negende plaats figuratie

05/10/2006

VOLLENHOVE – Na de uitreikingen van de overige prijzen zijn ook de juryrapporten betreft de Verlichting en Figuratie openbaar gemaakt.

Omdat we vanwege aggregaatproblemen zonder verlichting rondreden zijn wij hierop ook niet gejureerd en werd alleen opgemerkt ‘dat er onder water geen stroom was, dus geen probleem’
Bij de figuratie stonden enkele tegenstrijdige opmerkingen van de juryleden, iets waar we dus niet heel veel van kunnen leren. Uit de puntentelling bleek overigens dat we 9e van de 14 wagens waren geƫindigd bij de figuratiejurering.