Nieuwsberichten van September, 2008

5e Prijs!!!

02/09/2008

EINDHOVEN – Met een paar zware dagen maar toch perfect corsoweer heeft Les Charrons corso 2008 weer fantastisch beleefd. Met een voor velen verrassende act deden we onze beste shows tijdens de middag- en avondrondgangen en dit werd beloond met een mooie 5e plaats; onze 3e in de afgelopen 4 jaar!
Wat we tijdens de bouw al vermoedden bleek tijdens de plakdag waarheid te worden; de wagen was voor ons doen te groot geworden en we moesten alle zeilen bijzetten om de wagen zaterdagochtend af te krijgen. Maar met de geweldige inzet van de leden en vele vrijwilligers is het ons gelukt en konden we om 14.00 trots van start gaan met onze parade van 6 wagens in totaal (en meer dan 50m lengte)!

De reacties tijdens het corso waren erg enthousiast wat uiteraard mede kwam door ons hilarische majorettenkorps! Ondanks wat kleine probleempjes tijdens de middagrondgang was de jury ons goed gezind en beloonde ons met een 5e plaats.

Klik hier voor de volledige uitslag

Hiernaast staat een korte video-impressie van onze wagen tijdens de optocht. En in het fotoalbum staan de eerste foto’s van de wagen tijdens het corso.