Nieuwsberichten van October, 2008

Sneak preview

30/10/2008

EINDHOVEN – Na de grandioze afsluiting met twee 2e prijzen begin Oktober is het op dit moment rustig op het corsofront. Een mooie tijd om alles weer bij te werken op de website en te werken aan de jaarvideo die traditioneel op de nieuwjaarsborrel wordt vertoond.

Om alvast in te komen staat er nu een korte video van de jaarcompilaties van 2004 tot en met 2008; dus ook enkele korte beelden wat straks te wachten staat. Klik hiernaast om de video te bekijken.

Daarnaast heeft ook het programma van de bioscoop een update gekregen met de video’s van 2007 en 2008.


2x2e plaats!

28/10/2008

VOLLENHOVE – De afsluiting van het corso, het jaarlijkse wagenbouwersfeest in Oktober, heeft ons nog mooie dingen gebracht. Naast onze 5e plaats van de vakjury was ook het publiek ons spektakel goed gezind; we behaalden met ruim 100 stemmen een 2e plaats bij de publieksprijs! Na een 3e publieksprijs in 2000 met Jungle Book was ons dit niet meer overkomen.
Ook de jurering van de figuratie was onder de indruk van onze majorettepeloton en we eindigden na een spannende strijd net tweede achter de Vereniging. Een mooi compliment naar de mensen van de figuratie en onze majorettes! Ze hebben we dit topjaar waardig en zeer succesvol afgesloten.

Ook de juryrapporten zijn vrijgegeven.
Klik hier voor de rapportage van onze wagen.
Klik hier voor de volledige rapportages (Word documenten)


Wagenbouwersfeest

06/10/2008

EINDHOVEN – Aanstaande zaterag 4 Oktober wordt de traditionele afsluiter van het corsoseizoen weer georganiseerd. Het wordt weer een gezellige avond voor alle leden en vrijwilligers in samenwerking met de Burght waar nagepraat kan worden over het feest met een muzikale omlijsting.
Belangrijkste van de avond zullen de uitreikingen zijn van de Publieks-, Verlichtings, Figuratie, Innovatie- en misschien de Pechprijs.