Nieuwsberichten van July, 2009

Opzetten & Papiermarché

26/07/2009

VOLLENHOVE – Een goed bouwweekend gehad waarbij veel duidelijker is geworden qua ontwerp en uitwerking.

Het lichaam van Prikkebeen is voor het eerst opgezet om te kijken hoe de verhoudingen en compositie uitkomen. Met enkele kleine aanpassingen lijkt dit goed te komen.

Daarnaast is een start gemaakt met de stapel kleinere vlinders die op de wagen komen; dat betekent massawerk en het eerste papiermarché.

En dag werd afgesloten met een prima verzorgde barbeque in een heerlijk avondzonnetje.


Vormen & Techniek

19/07/2009

VOLLENHOVE – Afgelopen vrijdag en zaterdag waren bouwdagen voor de lasequipe; het jasje van Prikkebeen vormen en zover mogelijk afmaken zodat we volgende week kunnen kijken hoe hij op zijn Prikkebenen staat.

Daarnaast heeft onze technische man van HTO de verplaatste stuurinrichting vastgezet, en daarbij de bestuurdersstoel en de vernieuwde rem- en koppelingspedalen vastgezet.

Weer mooie vooruitgang geboekt voor de komende bouwzaterdag.


Belangrijke slag gemaakt

13/07/2009

VOLLENHOVE – De laatste 2 maanden van de bouwperiode zijn in gegaan, wat betekent dat de laatste onduidelijkheden in het ontwerp gladgestreken worden en het drukker wordt op de bouwdagen.

Afgelopen vrijdag en zaterdag hebben we een mooie slag gemaakt met het laswerk. De contouren van de huisjes worden al zichtbaar en Prikkebeen krijgt zijn jas aangemeten. Ook zal er vanaf nu elk weekend activiteit zijn op de Voorsterweg 25.


Ook LC aan de Twitter

06/07/2009

EINDHOVEN – U zult er afgelopen tijd vast van gehoord hebben; het fenomeen Twitter. Met deze service is het heel gemakkelijk om via bijvoorbeeld een mobiele telefoon berichtjes te versturen die automatisch gepost worden op je twitter-account.

Omdat er de laatste weken weinig tijd is om de website up-to-date te houden hebben we voor LC een twitter-account geopend. Hier zullen we updates gaan posten over de stand van zaken, uiteraard zullen deze updates ook automatisch hier op de website worden getoond.

Voor mensen die zelf een twitter-account hebben kunnen ons volgen via www.twitter.com/lescharrons. Hopelijk volgen er meer groepen en krijgen we een leuk overzicht van updates van de groepen in Vollenhove de laatste weken.

www.twitter.com/lescharrons