Nieuwsberichten van May, 2010

Bouwzaterdagen & Mededelingen

17/05/2010

EINDHOVEN – Zoals hier al te lezen was hebben we reeds de eerste dag op de Voorsterweg al achter de rug. Maar zoals de afgelopen 2 jaar hebben we weer vantevoren een overzicht opgemaakt van de bouwzaterdagen waarop er zeker activiteit zal zijn op onze bouwplaats.

Aanstaande zaterdag staat de eerste bouwzaterdag gepland!

Klik hier voor het overzicht van de bouwzaterdagen

Daarnaast is er aan de startvolgorde het één en ander veranderd wat ook consequenties heeft voor ons: Stark Wark heeft hun verhaaltje aangepast en start dus achteraan, en wij vanaf nummer 14 zoals het er nu naar uit ziet.

Laatste mededeling, iets wat we u toch niet wilden onthouden: ons filmpje met de presentatie van ons verhaaltje is enthousiast ontvangen door de buitenwacht en al meer dan 225x bekeken ondertussen!


Verhaaltje & Startvolgorde

05/05/2010

EINDHOVEN – Zoals al in onze tweets was te lezen hebben we ons vorige week netjes op tijd opgegeven voor corso 2010.

Aangezien bij het opgeven ook direct het verhaaltje ingeleverd moet worden leek het nu een mooi moment om deze te onthullen, met ondersteuning van wat sfeerbeelden. (zie video)

Met onze aanmelding is ook direct de startvolgorde voor corso 2010 compleet. Dit jaar een primeur: wij mogen voor het eerst het corso afsluiten met een 15e startplek.

Klik hier voor de complete startvolgorde