M’n oud-Les Charrons collega’s zullen het niet snel geloven maar ik heb 2 dagen lang kranten geplakt! Aangezien we een lang paasweekend voor de boeg hadden had ik me van de week voorgenomen om te zorgen dat de vormen van de maquette klaar zouden zijn. 

Dus van de week aardig wat avondjes door geknutseld met karton, piepschuim en vooral veel papiertape. Zaterdagmiddag naar de bouwmarkt om de benodigdheden te halen om de maquette in de kranten (papier marché) te kunnen zetten, en dat was voornamelijk materiaal om de woonkamer om te toveren tot atelier.

Samen met m’n lieftallige assistente Karin ben ik vol goede moed gaan smeren met behangplaksel en overbodige regionale weekblaadjes. Na een paar uur smeren toch een heel eind gekomen en het eerste deel in de kranten gekregen. Tweede paasdag begon zoals eerste paasmiddag eindigde; smeren en plakken. Onder het mom van ‘lekker blijven plakken’ heb ik ook het tweede deel in de kranten gekregen. 

Ondanks dat de kranten-opdrukken het beeld nog een beetje vertekenen is het wel mooi om te zien hoe de vorm eruit komt. Morgen de witte verf eroverheen en dan kunnen we gaan bedenken met welk transportmiddel we dit ding naar Vollenhove kunnen krijgen…zorgen voor later!

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / / /

Datum: 09/04/2012