Na m’n korte tussenstop afgelopen woensdag had ik gepland het Pinksterweekend m’n werkkleding aan te trekken om wat lasjes te gaan leggen voor ons torentje.

De constructie vordert al aardig, de 4 grote vaste ringen zitten in elkaar en moeten alleen nog her en der afgelast worden. En dan is de volgende stap dat ze op de onderstellen bevestigd gaan worden, wat ook meteen betekent dat de onderstellen naar buiten moeten omdat ze schuur dan niet meer in passen.

Zelf ben ik bezig geweest met betonijzer op het tweede onderstel. De globale lijnen van de onderzijde zijn nu uitgezet en de eerste (van vele) boogjes kunnen daar worden ingelast.

Ondertussen is er ook contact geweest met de diverse commissies, voor de muziek, de figuratie en de verlichting. Het leuke is dat dit mij forceert om na te denken hoe alles verder uit te werken wat enorm inspirerend werkt. Het begint allemaal nu wel echt te leven. Leuke ideeën qua muziek en figuratie zijn uitgewisseld en ik hoop dat zij net zo enthousiast worden als ik nu ben.

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / /

Datum: 27/05/2012