Het is me in de diverse Oud & Nieuw keten diverse malen gevraagd vorige week; of ik al wat had voor Nameless voor 2015. Nu is er betreft het aantal ideeën geen tekort maar een idee is nog geen uitgewerkt ontwerp.

Zoals ik al eerder hier meldde wilde ik het ontwerp proces komend jaar anders aanpakken en met focussen op meerdere ideeën. Zo ben ik de ene week helemaal in de wolken van het ene gedachtenspinsel en is er de week erna weer een compleet nieuw idee opgeborreld. Als ik m’n lijstje zo zie heb ik zo al zeker 5 potentiële onderwerpen voor een corsowagen.

Uit 1 van die wilde plannen is uiteindelijk een concept gerold wat volgens mij mooi past in de lijn van afgelopen jaren. Zondagochtend was daar ineens een eureka momentje en dus ben ik meteen op uitgebreid literatuuronderzoek gegaan. Hierbij stuitte ik op een hoop bekenden maar kwam ik toch ook weer veel waardevolle nieuwe informatie tegen.

Gisteravond de eerste strepen op papier gezet en ondertussen draaien de raderen weer op volle toeren. Genoeg bronnen voor inspiratie, zo dichtbij en nooit gebruikt.

Categorie: mycorsodiary

Tags: / /

Datum: 06/01/2015