Over een weekje zijn we druk bezig met bloemen prikken en is hopelijk het einde al in zicht. Op naar die laatste gezellige week waar vooral veel gedaan moet worden maar met de afwerking ook het totaalbeeld z’n definitieve vorm gaat krijgen.

image

Foto Gerald Zandbergen

Na al het corsogeweld in St. Jansklooster vorige week vrijdag was het zaterdagochtend gewoon weer een bakkie koffie bij Nameless. Er was weer flink wat gedaan de week ervoor en de laatste hand werd gelegd aan de beweging van de vleugels. Dit was ook hard nodig omdat het opzetstuk er weer zo snel mogelijk af moest zodat daar ook het laatste laswerk aan gedaan kan worden.

Het was dus vooral zaak om de overgangen van de wagen naar het opzetstuk af te maken die middag. En afgelopen zaterdag had ik bovenin de heftruck dit keer gezelschap van een andere oud-LC’er; m’n broertje. En ik moet zeggen dat hij het lassen nog niet heeft verleerd.

Morgenochtend vetrekken we weer richting de Kop van Overijssel om te genieten van een een ruime week feest, dahlia’s, corso en ‘t Akkertien!

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / /

Datum: 22/08/2014