Het is een erg drukke ‘after-vakantie’ week geweest dus vandaar dat de update even op zich liet wachten.

Omdat ik wist dat ik dit weekend niet in Vollenhove aanwezig kon zijn ben ik afgelopen maandag vanuit Zaandam (waar ik voor m’n werk moest wezen) bij de wagen langs gegaan. 
Ik had al wat tweets van de Nameless account gelezen dus ik was voorbereid op een bouwtent in aanbouw tegen de schuur aan. Hiervoor is gekozen om de 2e wagen in z’n geheel af te kunnen bouwen in de bloemen te zetten; de zeilen gaven toch teveel uitdagingen om deze op zaterdagochtend te gaan bevestigen. Daarnaast was er behoorlijk opgeschoten: de 2e wagen zat volledig in de kranten en de romp van de grote boot was een mooi stuk gevorderd. 
En terwijl buiten in de regen aan de tent gewerkt werd hebben wij wat prefab werk gedaan aan de golven. 

Dinsdag en donderdagavond ben ik weer wezen photoshoppen om de afbeeldingen op de zeilen vorm te geven. Omdat het niet helemaal werd zoals ik wilde (wat ook frustratie meebracht) vond ik het daarom niet zo heel erg dat de voorzitter belde. Marco was ook bezig geweest met de afbeeldingen en kwam met een goed voorstel, wat misschien ook wel beter bij de stijl van de wagen past dan waar ik naar op zoek was.

Wordt vervolgd…

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / /

Datum: 14/08/2011