Afgelopen weekend is de titel ‘Maan’ al uitgebreid via de social media kanalen van Nameless openbaar gemaakt. We, Henk Jan, Marco en ik zijn in ieder geval blij dat de groep afgelopen vrijdag tijdens de ledenvergadering met meerderheid van stemmen voor ons ontwerp voor 2017 gekozen heeft. Bij deze de ontwerpschets van ‘Maan’.

Zoals ik vorige week al aangaf waren we ruim van te voren al klaar met de tekeningen, modellen en filmpjes voor de presentatie. Dus het was vrijdag een kwestie van beamer aansluiten en ons verhaal doen. Voordat iedereen in de Burght aan kwam hebben we met z’n drieën nog even een kopje koffie gedaan om de laatste dingen door te spreken.

Bij aankomst op de parkeerplaats leken de sterren ons in ieder geval gunstig gezind. Een prachtige heldere sterrenhemel met een kwart maan die boven de Burght hing te ‘shinen’.

Na de mededelingen van het bestuur was het tijd om de ontwerpen die ingediend werden te presenteren. De keuze was beperkt dit jaar met 2 ingediende ontwerpen; beide interessante concepten dus de keuze was nog niet gemakkelijk gemaakt. Het was dan ook een opluchting om uiteindelijk na de pauze en de ‘blanco’ stem van Sander te horen te krijgen dat de meeste stemmen voor ons ontwerp ‘Maan’ waren.

Zo konden we tevreden wat biertjes drinken in de foyer en de boel rustig nabespreken. Om meteen maar richting ons volgende target te gaan werken: de maquette presentatie half April.

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / / /

Datum: 07/02/2017