Project Nameless

Afgelopen vrijdagavond was het weer zover, de jaarlijkse ontwerpverkiezing bij Nameless. Zoals ik al eerder schreef was de aanloop naar deze vergadering een beetje rommelig. Ik had veel ideeën maar voor m’n gevoel zat er nog niet het idee tussen waar ik helemaal van overtuigd was. Dus tot en met het moment dat ik aan beurt was m’n idee(ën) te presenteren twijfelde ik nog waar ik voor zou gaan. Iets wat ook voor wat verwarring zorgde aangezien ik nog wat tekeningen achter op een tafel had liggen. 🙂

Uiteindelijk koos ik voor het (altijd vrolijke) onderwerp ‘de pest’. Een idee dat afgelopen dinsdag ontsproten was en waar ik het gevoel bij had dat het goed zou passen bij Nameless dit jaar. Na een jaar zonder figuratie leek het me wel weer leuk om met een onderwerp te komen waar ‘voor ieder wat wils’ bij zat; theater, beweging en details.

Omdat het ontwerp nog niet echt definitief was wil ik nog even wachten met het presenteren hiervan. Voor m’n gevoel heeft het nog wat denkwerk nodig voordat het z’n definitieve vorm gaat krijgen. Ik heb wel weer verheugd dat de groep mij voor het 4e jaar achtereen het vertrouwen heeft gegeven om met een ontwerp van mij door de straten te gaan rijden eind Augustus.

Dus nu eerst snel aan de slag met de uitwerking en de maquette!

Project X

Het moet geen Knikkerbaan worden….

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / /

Datum: 23/03/2014