Tussen het genieten van het prima lenteweer door heb ik dit weekend eindelijk de laatste hand aan de maquette kunnen leggen. Na achtereenvolgens het tape en het verf-debacle bood een spuitbus kwaliteitsverf uitkomst om de maquette in de gewenste neutrale witte kleur te krijgen.

Nadat alle onderdelen vrijdagmiddag hun spuitbeurten hadden gehad kon ik zaterdagmiddag alle onderdelen hun definitieve plek op de maquette geven. De hondjes in de (bijna) juiste stand, de slede achterop en de afgebroken noorderlicht stralen weer op hun plek gehangen.

Daarnaast afgelopen week tijdens een bezoekje aan de bioscoop ook nog een mooi eventueel passend stukje muziek gevonden als auditieve ondersteuning aan de wagen. Dit heb ik even in de week gelegd bij de muziek-keuze-dame van de afgelopen 2 jaar.

Nu heb ik mezelf nog 1 doel gesteld voor komende week. Omdat ik op de 1:10 schaal de hondjes niet de gewenste vormgeving mee kon geven (voornamelijk door een gebrekkige hand-oog coördinatie) ga ik op de schaal 1:5 een poging wagen. We geven het nog niet op!

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / /

Datum: 21/04/2013