Vakantie voor deze zomer alweer achter de rug, dus helemaal klaar voor de Augustus eindsprint. Na 2 weken afwezigheid bleken er heel wat meters betonijzer verzet te zijn op het tweede onderstel. Doel van dit weekend was dus ook om dit onderstel ‘lasklaar’ te krijgen zodat deze dichtgetapet kan worden.

Vrijdagmiddag bij de Kruidvat in Zuidlaren alsnog de broodnodige werk-zonnebril gekocht ter bescherming van het vele UV dat vrijkomt bij lassen. In 2004 ontdekt als dé oplossing tegen het door vele wagenbouwers bekende maar o zo gehate fenomeen lasogen.

Vrijdagavond de nodige lasjes gelegd waarna ik en de voorzitter nog even bij onze collega’s van Venomenaal zijn langsgereden. Na een ruime uitleg en een gezellig praatje de avond afgesloten om zaterdag weer fris voor de dag te verschijnen.

Zoals ik al zei was het doel van het weekend om het tweede onderstel lasklaar te krijgen, dus dat betekende wederom meters maken. Zelf ben ik vooral, onder een constante regen van lasspetters, op de onderste verdieping bezig geweest. Zaterdagavond was ik zelf helaas verhinderd dus ik weet bij het schrijven van dit stukje nog niet of het uiteindelijke target gehaald is.

Volgende week moeten de kleuren en de bloemenaantallen ingeleverd worden, dus nu eerst verder met m’n Photoshop kleurplaat om de ‘kleurenmannen’ wat inspiratie mee te geven.

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / / / /

Datum: 29/07/2012