Waar ik het de vorig keer nog over een nieuw target had is deze week uiteindelijk rustig voorbij gegaan. Zondagavond vol goede moed begonnen aan het nieuwe target: een 1:5 model van een hond. Nadat het nodige piepschuim door de ruimte gevlogen was kwam ik er dinsdagavond, terwijl ik aan de kop begon, dat dit toch niet helemaal voor mij weggelegd is. Laten we maar zo zeggen dat het kennen van je eigen zwaktes ook een kracht is! 🙂

Na dit opgegeven te hebben kwam er een telefoontje langs betreffende de constructie. Omdat er op korte termijn een bestelling staal gedaan moest worden was het zaak om globaal de constructie vast te stellen. Na een uitgebreid overleg via de Whatsapp zijn de mensen die denken er verstand van te hebben er uit gekomen. Uiteindelijk kwam er een constructief concept uit dat beter in lijn was met het ontwerp dan wat ik in de maquette  verwerkt heb.

Komend weekend gaat het dan eindelijk gebeuren: de maquette gaat naar de bouwplaats toe. Net als vorig jaar moet hiervoor speciaal vervoer erbij gehaald worden, en dan wordt het nog steeds een krappe bedoeling qua maatgeving.

Dus komende zaterdagochtend zal de maquette aan de (aanwezige) leden onthuld worden waarna deze spoedig hier te vinden zal zijn!

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / /

Datum: 25/04/2013