Afgelopen zaterdag was het zover, de restprijsuitreiking. Nu wilde het toeval dat onze jaarlijkse weekendje weg met vrienden ook afgelopen weekend gepland was, niet handig dus. Ik had me voorgenomen om zaterdagavond heen en weer naar Vollenhove te gaan om de uitreikingen bij te wonen. Helaas was ik zaterdag niet helemaal fit dus leek het me niet verstandig een uur heen en een uur terug te rijden.

Gelukkig hebben we tegenwoordig social media en sms dus werd ik door m’n collega’s van Nameless op de hoogte gehouden.
Foto van @NamelessVhoveDus ik zat tijdens het pokeren vanaf 21.00 standby met m’n telefoon, en dat bleek rijkelijk vroeg te zijn.

Even na 23.00 kwam het eerste berichtje binnen: Verlichtingsprijs en Publieksprijs zijn binnen! Gaaf en vooral de Verlichtingsprijs zeer terecht!

Rond de klok van 12 werden de andere prijzen uitgereikt waar ik het gevoel van had dat we er kans op maakten; de Wagenbouwersprijs en de Figuratieprijs. Het zou ook wel heel bijzonder zijn als we het rijtje compleet konden maken 🙂
En dat we kans maakten bleek, op een paar puntjes na net geen Figuratieprijs, deze ging gelukkig naar Fulnaho (lang leve functionele figuratie!). De Wagenbouwersprijs konden we wel bijschrijven, maar liefst 11 van de 13 groepen hadden op ons gestemd!

Al met al een gaaf gevoel dat de wagen door zowel jury, publiek en wagenbouwers erkend wordt als de beste van 2011!

Hiermee kunnen we dit dagboek afsluiten en ons gaan opmaken voor een nieuw corsojaar. Het naslagwerk is al flink gevorderd, er missen enkel nog wat lege plekken die opgevuld moeten worden met foto’s van de huisfotograaf

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / / / / /

Datum: 17/10/2011