Komend weekend is het zover, dan kunnen we het corso-jaar 2011 helemaal afsluiten met het 4V’s wagenbouwersfeest. Daar wordt als toetje de ‘rest’ van de prijzen uitgedeeld, maar niet geheel onbelangrijke: Wagenbouwersprijs, Publieksprijs, Verlichtingsprijs en de Figuratieprijs.

Ondanks dat het corsojaar met onze ereprijs allang geslaagd is zou het gaaf zijn als we nog andere bekers aan de lijst van 2011 kunnen toevoegen. Aan de inzet en het bijbehorende resultaat van de Figuratie- en de Verlichtingscrew ligt het in ieder geval niet, topwerk!

Nog 2 dingetjes die ik nog even wilde melden:

Ik heb veel positieve reacties gehad op dit weblog en heb het ook met veel plezier bijgehouden en bedacht dat het eigenlijk wel een mooi naslagwerk is van dit (vooral voor mij) mooie unieke corsojaar. Dus ik ga binnenkort beginnen aan een “analoog” dagboek met alle foto’s en teksten van dit weblog om zo voor mezelf een aandenken te hebben in de boekenkast.

Ander dingetje: Afgelopen week een telefoontje mogen ontvangen van de voorzitter van Nameless. Daarbij werd ik bedankt voor de bewezen diensten van afgelopen jaar maar kreeg ook een uitnodiging om (mocht ik iets hebben) komend jaar weer een ontwerp in te dienen. En ik kan alvast vertellen dat er 99% kans is dat dit ook gaat gebeuren.

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / / / / / /

Datum: 11/10/2011