Begin Juli en weer ’s tijd voor een update. Ik hoorde gisteren in de schuur het angstaanjagende getal van 6 weken tot het corso, dat klinkt toch wel heel dichtbij…ook nog genoeg te doen.

Een paar dagen in de week in de bouwschuur te vinden en een gestage voortgang. Enerzijds de constructie crew bezig om het bos van een constructieve basis te voorzien, anderzijds de vormgeving crew met prefab onderdelen van het bos en de wolfs ledematen.

De constructie van het bos staat op de wagen en het opzetdeel alweer naast de wagen. Het was nog een flinke uitdaging om deze constructie stevig te krijgen en vervolgens het bovenste (opzet)deel er af te halen en mobiel te maken voor verdere uitwerking. Een beetje vergelijkbaar met 2 jaar geleden strekt dit opzetstuk zich van het voorste puntje tot het achterste puntje van de wagen.

Tussen de werkzaamheden aan de wagen door is de schuur ook weer aangekleed met wat Nameless beeldmateriaal en zijn de leden in het nieuw gestoken qua bouwkleding. Een complete kledinglijn in het fraaie Nameless geel en zwart is op de markt gekomen. Zo liepen we van de week allemaal strak in Nameless uniform in de bouwschuur.

Nadat we wekenlang op ooghoogte en op de grond bezig zijn geweest met vormgeving van de bomen, takken en ledematen konden we vorige week eindelijk de steigers op en de eerste prefab onderdelen plaatsen. Dat was bij de eerste twee onderdelen nog even uitvinden hoe het allemaal moest gaan hangen maar aan het eind van afgelopen weekend hingen de onderdelen allemaal op hun plaatsje. Ook qua opkomst begint nu de boel goed op gang te komen; gisteravond met 4 las apparaten bezig geweest het donkere bos vorm te geven. Mooi tempo er in en met een beetje werkethos en corso gezelligheid hopen we komend weekend het bovenste deel van het bos in de vorm te hebben.

Dat zou een mooie opsteker zijn om de bouw-bbq komend weekend mee af te sluiten. We gaan er voor!

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / / / /

Datum: 10/07/2019