Het is rustig in Vollenhove qua corso bezigheden en activiteiten, misschien wel te rustig. Daar lijkt komende weken wat verandering in te komen. Het weerhield 2 wagenbouwers ook niet om toch wat te knutselen.

Hoewel in April de energie voor alternatieven groot was bleek dat lastig over te brengen naar de rest van de gemeenschap. Toch kwam er begin Juli ineens een leuk projectje op ons pad wat misschien meteen de rest van de zomer zou kunnen gaan kickstarten.

Via via kwamen we in contact met het camping concept De Camphanen waarbij de ondernemers die het opgezet hadden op zoek waren naar een mascotte/3d versie van hun logo. Daar sprong m’n broertje op in en liet weten dat met onze ambachtelijke corso-vaardigheden hierin wel wat mogelijk was. Er zat ook meteen een strakke deadline aan vast; half Juli.

Dus meteen aan het werk gegaan en gezorgd voor een tijdelijke knutsellocatie, wat materiaal en materieel om het knutselwerkje te kunnen fabriceren. Zo stonden Dennis en ik het eerste weekend van Juli ineens in onze bouwkleren en met een lastoorts in de handen klaar om een 3d haan te lassen.

Gedurende de knutselwerkzaamheden bedachten we dat het kunstwerk ook meteen functioneel ingezet kon worden als centraal haardvuur. Paar middagen en avonden knutselen later stond onze haan fier klaar voor transport naar de Groene Heuvels bij Beuningen.

Sinds een dikke week is onze haan het brandende middelpunt van de reizende camping ‘De Camphanen’.

Categorie: mycorsodiary

Tags: /

Datum: 22/07/2020