Corso/Bad Pirates (2020)

Het was een hectisch weekend vandaar de wat verlate aankondiging hier maar Nameless gaat ook komend jaar weer een ontwerp bouwen van onze hand. Met veel trots presenteren we ons ontwerp voor de jubileumcreatie van 2020: ‘Bad Pirates’.

Vanuit de groep hadden we de wens meegekregen om voor komend jaar een vrolijk onderwerp aan te pakken vanwege het jubileum. Dit heeft ons aan het denken gezet en toen we uiteindelijk de piraten-badeendjes tegenkwamen bleek dit al onze checkboxes aan te vinken:
– Vrolijk
– Geel, de huiskleur van Nameless
– Piratenthema is een knipoog naar de eerste wagen van Nameless in 1996
– En de eend, maar dat is een verhaal apart 🙂

Al vrij snel hadden we compositie voor elkaar dus het was begin Januari een kwestie van het 3d model omzetten naar een presentatietekening voor afgelopen vrijdag.

Zoals elk jaar was er een open inschrijving dus hadden net als voorgaande jaren weer alles uit de kast gehaald om ons idee en ontwerp zo goed mogelijk te presenteren. Uiteindelijk werd het in plaats van een ontwerp keuze-avond een ontwerp presentatie-avond omdat er geen andere gegadigden waren dit jaar.

Op zich ook een mooi compliment dat de andere leden ons het vertrouwen hebben gegeven om met iets leuks te komen voor dit speciale corsojaar. We hebben er veel zin in en hebben de blikken meteen gericht op de maquette, deze moet namelijk half April af zijn voor ons eerste jubileumfeest van 2020.

Tags: / / /
Datum: 29/01/2020