De hoofdrolspelers zijn nog even aan het bijkomen van hun verplichte quarantaine maar zullen komende week weer verder gaan met hun wraakplannen.

Ondertussen zitten we op de bouwplaats ook niet stil. Begin Juni zijn we gestart met de werkzaamheden. We konden goed aan de slag met verschillende losse onderdelen dus meteen voor alle bouwers wat te doen. De eerste weken bestonden qua laswerk vooral uit het maken van de standaard vorm van de badeendjes; 3 kleine versies en 1 grotere versie. Ondertussen werd er veel gedacht en geschaafd aan detailwerk.

Nu, begin Augustus, zijn we toe aan alle attributen en vormgeving om de lieflijke badeendjes om te toveren tot vervaarlijke piraten. De locatie waar onze creatie komt te liggen biedt nog leuke mogelijkheden om de omgeving erbij te gaan betrekken.

Afgelopen weekend is ook de scheepswerf geopend en zijn we begonnen om ‘The Flying Duckman’ zeewaardig te maken. Behalve zeewaardig moet voor de grote wraak ook het aanvalsplan op orde zijn. De bemanning is zich aan het voorbereiden en de eerste munitie zijn we ook al aan het inschepen.

Het wordt tijd dat de achtersteven van het schip afgemaakt wordt en de masten geplaatst worden voordat we de juiste wind missen om eind Augustus ons doel te bereiken.

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / /

Datum: 08/08/2021