Nog een dikke week te gaan tot het Dahliafestival. Op de scheepswerf liggen we mooi op schema; laswerk 99% klaar en al flinke stukken in de foam. Dit weekend kunnen we dus vol aan de slag met de, fijnere en kleinere, onderdelen die nog in papier gezet moeten worden.

Lekker dat de vroege start van de bouw nu uitbetaald. (Nog) geen moment gehad deze zomer dat we haast moesten maken en alle tijd gehad om het te maken zoals we van tevoren voor ogen hadden. De laatste week is nog wel hard nodig om het spektakel compleet te maken want we zouden Nameless niet zijn als we niet nog wat leuks in petto hebben voor volgende week.

De meeste uitdagingen voor komende week zitten nog op het technische en logistieke vlak. Het is toch een ander soort creatie met andere maten dan we gewend zijn om te bouwen op een onderstel. Dit brengt dus ook andere hoofdbrekens met zich mee. Er is me verteld dat er heel slimme mensen hard over nadenken dus dat gaat vast goed komen.

Focus voor de rest is de creatie dicht krijgen, in de kleur en uiteindelijk het bloemendek zetten.

Tot die tijd zal ook de bemanning van ‘The Flying Duckman’ niet stilzitten. Captain Quack Sparrow zint op wraak en zal al dit weekend iets van zich laten horen in Vollenhove. Hou vooral de social media van Nameless in de gaten om komende week niks te missen van de avonturen van Captain Quack, Badr en Arie!

www.badpirates.nl

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / /

Datum: 20/08/2021