Eindelijk kon ik de bouwkleren weer uit de kast en de werkschoenen uit de achterbak van de auto pakken. Omdat ik vrijdagavond nog moest zaalvoetballen was het zaterdagochtend vroeg op om richting Vollenhove te rijden.

Even na de koffie reed ik het erf van Timmermans op en hoorde de steigerbuizen kletteren en de vonken door het lasapparaat schieten. Er was al een mooie start gemaakt met de constructie. Mede dankzij de goede voorbereiding, qua constructietekeningen, en de nieuwe lintzaag zag dit er al superstrak uit. 

Ondertussen was ook het nodige steigermateriaal gearriveerd om te starten met de tentbouw. Aan het eind van de bouwdag zaten de eerste 3 verdiepingen er al in, alhoewel er nog wel 2 verdiepingen bij moeten om de goede hoogte te bereiken.

Terwijl buiten de constructie van de tent vorm kreeg ben ik zelf bezig geweest met de eerste vormgeving aan de voorkant van de wagen…je moet ergens beginnen. Aan het eind van de bouwdag hadden we toch een flink stuk dicht gelast en het nodige betonijzer verknipt.

Het was in ieder geval weer goed om de wagenbouwkleren aan gehad te hebben. De corsokoorts barst los!

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / /

Datum: 20/05/2013