Volgende week rond deze tijd… Maar zover is het nog lang niet, eerst nog even een wagentje afmaken en rondrijden voor we echt aan het feest kunnen beginnen.

Afgelopen week stond in het teken van de targets, en eigenlijk gaat dat deze week net zo makkelijk door. Vanaf maandag elke avond druk bezig geweest om het meisje in mooie kledij te steken. Maar donderdagavond konden we stellen dat de laatste lasjes hier wel aan gelegd waren.

Ondertussen ging de foam- en kartoncrew gestaag door op de wagen aangezien we deze dit weekend helemaal dicht wilden hebben. Het meeste werk zat nog in het uitbreiden en verbeteren van de constructie. Een constructie die flink wat hoofdbrekens veroorzaakt maar dat is gezien het ontwerp ook niet zo vreemd.

Gisteren was het Open Dag en konden we redelijk wat nieuwsgierige mensen een kijkje in de keuken van de wagenbouw geven. Het was gelukkig volle bak de hele dag zodat we een heel stuk opgeschoten zijn. Ik denk dat we op een paar uurtjes na het target ‘lasklaar’ niet gered hebben. Toch hebben we met vereende krachten na de BBQ en een goede bak koffie heel wat werk kunnen verzetten waarna het nog gezellig bleef tot de late uurtjes.

Nog een weekje te gaan…eigenlijk het mooiste vooruitzicht wat je als wagenbouwer kan hebben. Vanavond maar ‘s ons traditionele rondje langs de collegae.

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / /

Datum: 20/08/2017