De laatste dag voor dat we de mooiste maand van het jaar in gaan. Dit betekent meteen ook dat het over 26 dagen al corso is, uit ervaring klinkt dat ook enger dan het daadwerkelijk is.

Ook in de maand Juli zijn we goed op tempo door gegaan waar we in Mei en Juni mee gestart waren. Het was vorig weekend al zo ver dat we het opzetstuk van het onderstel moesten gaan af halen omdat al het mogelijke prefab laswerk al helemaal gedaan was. Dus is vorige week zaterdagavond met groot materieel het (middelste) opzetstuk naar beneden gekomen.

Zo konden we afgelopen week ook meteen doorknallen met het laswerk; de laatste loodjes op het onderstel en de prefab onderdelen aan de constructie van het opzetstuk bevestigen.

Ondertussen krijgt het gezicht van het meisje ook haar uiteindelijke vorm; de toevoeging van een haardos brengt ineens een hoop leven in haar piepschuimen gelaat.

Komend weekeinde moeten de dahlia bestellingen aangeleverd worden bij de bloemencommissie. De globale inkleuring hadden we bij de presentatie van het ontwerp al maar nu is het zaak om de detaillering in de onderdelen te gaan brengen met kleur. Dus vorige week volle bak aan de photoshop geweest zodat we straks percentages kunnen gaan hangen aan de vierkante meters die de rekenmeesters hebben bepaald.

In ieder geval met goede vooruitzichten de laatste maand in!

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / / /

Datum: 31/07/2017