Evenals vorig jaar ben ik alle dagboek berichten van dit weblog van 2012 weer aan het bundelen voor een hardcopy naslagwerk. In eerste instantie wilde ik er mee wachten tot ik alle foto’s had maar afgelopen zaterdag wilde ik toch een kleine start maken.

En zoals zo vaak met zulke dingen betekent dat meteen de nodige uurtjes achter elkaar knippen, plakken en foto’s uitzoeken. En omdat er dan bij mij ook geen rem op zit had ik zaterdagmiddag alle teksten en de globale layout al klaar.

Omdat ik dit jaar eerder ben begonnen en ook meer heb bijgehouden bleek het boek ruim 1,5 keer zo dik te worden als de 2011 versie. Na een paar uurtjes fine-tunen qua design en vulling gisteren ben ik uiteindelijk op een mooie 40 pagina’s uitgekomen.

Komend weekend hoop ik de foto-cd te ontvangen met een paar high-res versies van foto’s die ik er graag in wil hebben. En belangrijker nog volgend weekend: het wagenbouwersfeest van de 4V’s. Ik hoop dat we nog 1 of meer prijsjes aan onze prijzenkast voor 2012 kunnen toevoegen, we zullen zien!

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / / /

Datum: 24/09/2012