Het was alweer even geleden dat ik hier op m’n blog iets typte. Er was op zich wel een goede reden voor omdat we tussendoor een feestje moesten organiseren en uitvoeren, maar dat is allemaal gelukt! Het was begin Juni maar als een waar tentfeest toch al het Venose volkslied mogen zingen met m’n vrienden.

In de tussentijd heeft de corsowereld gelukkig niet stil gezeten. Ik zag al wat bouwfoto’s van enkele parachutes voorbij komen en de derde vrijdag van Mei hebben ook alle groepen hun ontwerp voor 2015 mogen presenteren. Net als vorig jaar was ik aardig onder de indruk van de ontwerpen die gepresenteerd zijn. Het niveau lijkt wel nog weer een stapje hoger te worden dan afgelopen jaar. Het zal dus een hele uitdaging worden om de prestatie van 2014 te evenaren.

Deze week was het weer ’s tijd om wat dingen verder uit te werken voor onze Bevrijdings creatie. Gisteravond bezig geweest wat afbeeldingen uit te zoeken voor het nodige knipwerk. Vervolgens in Illustrator bewerkt en geëxporteerd om op groot formaat af te drukken.

Komende weken de agenda erbij pakken om een bouwdagje te gaan plannen want het is alweer te lang geleden dat ik een lasapparaat aangeraakt heb!

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / /

Datum: 17/06/2015