Het was een weekend vol corso en goede voortgang. Veel positieve dingen aangehoord en gezien betreft de figuratie bij beide wagenbouwgroepen dus met een goed gevoel de maand Augustus in.

imageFoto Gerald Zandbergen

Project PODB

We waren vrijdagavond net aangekomen in Vollenhove toen we besloten een kijkje te gaan nemen bij de bouw van Sin City ergens diep in de polder. Geheel toevallig hadden ze net hun eerste Heineken open geplopt dus na een korte rondleiding en update van de bouw werkzaamheden konden we zitting nemen in de kring.

Ik was positief verrast door de verhalen en de uitwerking van de wagen. Een geweldig mooie oldtimer stond onder het zeil en de uitleg van de figuratie belooft veel straks met het corso.

Project Nameless

Zaterdagochtend was gewoon weer om 9 uur in de schuur bij ons ‘pest-projectje’. De voortgang van het laswerk gaat voorspoedig en de eerste onderdelen zitten alweer in het papier. Ondanks dat het moeilijkste nog moet komen qua uitwerking zijn we mooi op weg.

Omdat vorige keer het masker op zijn plek gehangen was konden we mooi een start maken met de muts van de pestdokter. Ondanks een haperende start bij het meten en plaatsen van de grote lijnen hadden we tegen het einde van de middag de grote vorm er goed in zitten. En het halen van dat target markeerde meteen de start van de BBQ op ons terras aan het water

Ook hier weer erg positieve verhalen betreft de uitwerking van de figuratie aangehoord en gezien op foto’s. Na een figuratieloos corsojaar 2013 komt Nameless weer goed terug met een flinke groep figuranten op en om de wagen.

En nadat de duisternis inviel hebben we nog tot diep in de nacht de Venose horeca onveilig gemaakt.

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / / /

Datum: 28/07/2014