De laatste dag van April betekende dat we het onderstel uit de Vlasschuur konden halen en verschepen naar de Vollenhoverweg. Mooi op tijd voor de start van het bouwseizoen 2018.

De eerste zaterdag van Mei dus ‘s ochtends op 8.30 op de bouwplaats om de zojuist leeggehaalde schuur klaar te maken voor de bouw. Dus alle overgebleven constructie van het onderstel halen en de voorraad aan materieel inventariseren. We besloten er meteen een grote schoonmaak van te maken; zowel indelingsmatig als op het gebied van ouderwets boenen. Koffiezetapparaat, waterkoker en de frituurpan hebben een flinke boenbeurt gekregen en centimeters aardappelstof van de koelkasten geveegd.

3 Dagen later meteen met de figuratiecommissie om tafel gegaan om de ideeën te bespreken. We denken dat figuratie een mooie toevoeging kan worden bij dit onderwerp dus we zijn gestart met de campagne ‘Temptation Schokland’.

Afgelopen dinsdagavond zijn we, in tegenstelling tot eerdere jaren, in plaats van meteen los gaan met constructie en betonijzer begonnen met een ‘bouw start vergadering’. Een plan de campagne opgezet, commissies en verantwoordelijken ingedeeld en besproken waar de Hertog Jan komende week in de aanbieding is. Komend weekend kunnen we dus aan de slag om de creatie ‘Nooit meer terug…’ vorm te gaan geven.

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / /

Datum: 10/05/2018