Het is alweer een week geleden dat ik op de bouwplaats was maar wilde het toch nog even vastleggen hier. Vanwege een festival en vakantie was het een paar weken geleden dat ik in Vollenhove was geweest in het weekend.

Zaterdagochtend dus vroeg op stap om met de koffie bij Nameless te zijn en tot onze verbazing was er wel koffie maar geen mensen. Dit mysterie was al snel opgelost te zijn toen bleek dat de standaard vroege vogel alweer even naar de supermarkt was voor koffiebekertjes.

Terwijl de constructie van het Noorderlicht al flink vorderde qua vormgeving ben ik met de voorzitter aan de slag gegaan met de onderzijde van de wagen. De onderzijde zat al een flink eind in het betonijzer dus ik kon merken dat er door de weeks aardig door geklust werd, tot 10 man zelfs enkele dag ervoor.

‘s Middags kon ik weer ouderwets aan de slag met m’n LC lasbuddy en hebben we nog mooi wat meters kunnen maken om vervolgens de middag af te sluiten met de welverdiende biertjes. Een goede voorbereiding op het semi wagenbouwersfeest dat de collega’s van De Vereniging ‘s avonds organiseerde ter ere van hun 30e wagen komend corso.

Enkele weken geleden had ik met de muziek expert al enig contact over en weer gehad voor de auditieve ondersteuning van de wagen. In de soundtrack van een film die ik onlangs in de bios zag vonden we een paar mooi stukken die erg geschikt lijken. Afgelopen week ontving ik per mail wat eerste mixjes die al de nodige luisterbeurten hebben gehad. Dus ook op dat gebied zitten we niet stil!

Foto: Gerald Zandbergen

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / /

Datum: 22/06/2013