Een foto die van minimaal 5m hoogte is genomen en dat had zo z’n redenen. Laat Gerben een half uurtje bovenin de (heftruck) kraan zitten, geef ‘m even geen aandacht en hij gaat vanzelf wat mooie shots maken met z’n ‘smartphone’. Het was wel lekker rustig op grondniveau!

Terwijl het laswerk met betonijzer aan het onderstel gestaag vorderde werd afgelopen zaterdagochtend de laatste lasjes gelegd aan de losse constructie onderdelen. Dus kwam het idee om het onderstel naar buiten te rijden en de grote staanders van de constructie te gaan plaatsen, en tevens bijna het hoogste punt van de wagen te bereiken.

Ondanks dat dit nog wel een uitdagende klus was om ‘s middags mee te beginnen stonden de staanders aan het eind van de middag wel op het onderstel. Vooral toen ze er, buiten op het plein, net op stonden kregen we een klein stukje inzicht van de grootte van de wagen voor komend jaar. Aan het eind van de middag konden we het onderstel voor het eerst tussen de steigers zetten zodat de volgende bouwfase kan gaan beginnen.

Voor een foto van de staanders op het onderstel:
www.facebook.com/mycorsodiary

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / /

Datum: 30/06/2013