Zaterdagen zijn ideale dagen om te wagenbouwen. Je hebt een volle dag, kunt op tijd beginnen, het opstarten en opruimen kost  procentueel weinig tijd en als de schwung erin zit kun je mooie klappers maken qua voortgang.

Waar ik de afgelopen weken het gevoel had dat de vaart er best in zat reed ik zaterdag aan het eind van de middag bij de bouwplaats weg met een minder positief gevoel. Ten eerste omdat ik vanwege een andere afspraak de 5-in-de-tijd-biertjes moest overslaan maar ook omdat de voortgang bij de wagen een beetje lijkt te stagneren. 

Positief punt was dat het laatste benodigde steigermateriaal gehaald was om de tent af te maken. Aan het eind van de middag hadden we dan ook 80% van het dak dicht met zeil, en zo komt er in ieder geval wat mankracht vrij om te gaan lassen. Ook konden we halverwege de middag vaststellen dat de constructie van de pop (musher) op de aanhanger stond. Zo kan de komende weken in ieder geval ook een start gemaakt worden met de vormgeving van deze hoofdpersoon.

Wat een steeds groter struikelblok lijkt te worden zijn de honden en de beweging die hierbij bedacht moet gaan worden. Hier zijn vele meningen over maar nog weinig echte daden en daadwerkelijke oplossingen (op de uitgewerkte aangedragen oplossing tijdens de presentatie van het ontwerp na). Het is pas begin Juli dus alle tijd om het nodige werk nog te verzetten maar er mag naar mijn mening wel een beetje meer spirit in komen. Zodat we in ieder geval een poging kunnen wagen naar datgene waar menig lid het al een jaar over heeft.

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / /

Datum: 07/07/2013