Alweer 3 weken geleden dat we ons ontwerp bekend maakten en we hebben niet stil gezeten. Ondertussen al weer wat avondjes aan het klussen geweest dus even een korte update van de werkzaamheden.

Vanwege de bijzonder lage temperaturen is het nog niet echt lekker werken in garage, kacheltje doet z’n best maar is niet tegen -8 op gewassen. Ondanks dat hebben we de Schokkerse paalwerken al wel staan op het onderstel.

Gelukkig zijn er ook al wat kleinere onderdelen die in de behaaglijke woonkamer geknutseld kunnen worden. 3 avondjes in de weer met het lijmpistool en wat karton en de rompen en zeilen van 4 bootjes zijn al gereed. Van het weekend dat laatste bootje nog knutselen en we kunnen verder met de volgende stap van de compositie.

Daarmee zijn we ook meteen aangekomen bij de moeilijkste uitdaging van het geheel; de mensfiguren. We gaan gewoon aan de klus en zien wel wat er van te maken valt. Het zal in ieder geval een hoop piepschuim zooi geven in de garage…daar zal de wederhelft blij mee zijn…

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / / /

Datum: 02/03/2018